Mese marmură

Masivestone execută mese din marmură și mese din granit, oferind transport, montaj și garanție 5 ani.
Toate produsele noastre au o calitate superioară deoarece sunt executate pe CNC.

Mese Marmură

Mula

Marmura Mula este o piatră naturală, renumită pentru frumusețea și eleganța ei. Obținută din munții Mula, Turcia, această marmură este formată din tonuri de alb și gri, cu nervuri delicate care adaugă profunzime și caracter. Marmura Mula este o alegere populară pentru placări, glafuri, blaturi de bucătărie sau blaturi de baie.

Detalii material

Mese Marmură

Marmara

Marmara Marmara, originară din regiunea Marmara din Turcia, este o piatră naturală uluitoare. Amestecul său distinctiv de venaturi albe și gri pe un fundal moale și cremos creează un atractiv vizual uimitor, făcându-l o alegere ideală pentru blaturi luxoase, podele și accente arhitecturale.

Detalii material

Mese Marmură

Emperador Light

Marmura Emperador Light, originară din Spania, este o piatră naturală atemporală și elegantă. Cu baza sa caldă bej și cu nervuri delicate în nuanțe de maro, marmura Emperador Light adaugă o notă de rafinament și lux oricărui proiect de design interior, inclusiv blaturi, podele și placare a pereților.

Detalii material

Mese Marmură

Minia

Marmura Minia este un material natural deosebit, cu un fundal alb pur, traversat de linii fine și neregulate de culoare gri-argintiu. Această marmură are un aspect contemporan și minimalist, ideală pentru spații moderne. Este perfectă pentru blaturi de bucătărie, băi, și alte elemente de design interior.

Detalii material

Mese Marmură

Silvia

Marmura Silvia, cu origini în carierele din Turcia, se distinge prin nuanțe armonioase de crem și bej cu venaturi fine de culoare maro deschis și accente de alb. Este apreciată pentru calitatea sa rezistentă și textura uniformă, fiind ideală pentru pardoseli, blaturi și lucrări decorative de interior.

Detalii material

Mese Marmură

Rușchița Albă

Marmura Rușchița Albă, extrasă din carierele românești, prezintă un fundal alb pur, accentuat de vene subtile în nuanțe de gri și roz pal. Textura sa cristalină și finisajul lucios conferă o eleganță aparte, fiind perfectă pentru spații interioare, de la pardoseli la elemente decorative.

Detalii material

Mese Marmură

Rușchița Roz

Marmura Rușchița Roz, extragerea din România, este o piatră naturală distinctivă, cu un fundal roz pal. Această marmură are o textură fină și un aspect delicat, ideală pentru spații interioare elegante, cum ar fi băi, bucătării sau pentru obiecte de artă.

Detalii material

Mese Marmură

Nero Marquina

Marmura Nero Marquina, originară din Spania, este recunoscută pentru fundalul său negru intens, contrastat de venaturi albe distincte și elegante. Această marmură prezintă un aspect dramatic și sofisticat, fiind perfectă pentru elemente de design interior de impact, cum ar fi blaturi, pardoseli și pereți decorativi.

Detalii material

Mese Marmură

Arabescato Beige

Marmura Arabescato Beige este o piatră naturală de lux, cu un fond crem pal și texturi distincte de culoare gri, ce creează un model arăbesc elegant. Este apreciată pentru aspectul său cald și luminos, fiind ideală pentru blaturi, pardoseli și alte finisaje interioare sofisticate.

Detalii material

Mese Marmură

Nero Levadia

Marmura Nero Levadia este o piatră naturală remarcabilă, cu un fond intens negru și striuri subtile albe sau gri, oferind un contrast puternic și un aspect sofisticat. Această marmură este perfectă pentru a crea accente dramatice în designul interior, fiind ideală pentru blaturi, pardoseli și elemente decorative.

Detalii material

Descriere Mese marmură

La compania noastră, ne dedicăm artei de a crea mese din marmură, disponibile acum într-o varietate de locații precum București, Ilfov, Otopeni, Corbeanca, Prahova, Ploiești, Băicoi, Moreni, Târgoviște, Câmpina, Cornu, Breaza, Comarnic, Sinaia, Bușteni, Predeal și Brașov. Combinăm frumusețea naturală a marmurei cu robustețea și eleganța fierului forjat pentru picioarele de masă, creând astfel o simbioză perfectă care nu numai că asigură durabilitate și stabilitate, dar și adaugă un element distinctiv de design pentru fiecare piesă de mobilier pe care o producem. Această abordare ne permite să oferim clienților noștri produse de excepție, care îmbină calitatea, estetica și funcționalitatea.

 

Marmura, alegerea noastră de bază pentru suprafețele meselor, este recunoscută pentru frumusețea sa atemporală și varietatea sa de modele și culori. Fiecare placă de marmură este unică, cu venaturi și nuanțe care nu pot fi replicate, asigurând că fiecare masă pe care o producem este o operă de artă în sine. De la clasicul alb de Carrara până la nuanțele mai dramatice de marmură neagră, fiecare masă reflectă eleganță și stil.

 

Pentru picioarele meselor din marmură, alegem fierul de cea mai bună calitate, care este apoi forjat și modelat pentru a se potrivi perfect cu designul și dimensiunea fiecărei mese. Fie că este vorba despre un design simplu și modern sau unul mai complex și ornamental, picioarele de fier adaugă un nivel suplimentar de rafinament și asigură o fundație solidă pentru suprafața elegantă de marmură.

 

Fiecare masă din marmură este creată cu o atenție deosebită la detalii. Procesul nostru include tăierea precisă a marmurei, polizarea acesteia pentru a evidenția frumusețea naturală a pietrei și aplicarea unui tratament de sigilare pentru a asigura durabilitatea suprafeței. Acest tratament ajută la protejarea mesei împotriva petelor și zgârieturilor, asigurând că frumusețea sa va dura mulți ani.

 

Oferim o gamă largă de opțiuni de personalizare pentru clienții noștri. Dimensiunile, forma și finisajul fiecărei mese pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui spațiu și stil de design interior. De la mese mari, perfecte pentru sufragerii sau săli de conferințe, până la mese mai mici, ideale pentru cafenele sau spații intime, posibilitățile sunt infinite.

 

Pe lângă estetică, mesele din marmură sunt extrem de funcționale. Suprafața netedă și rezistentă a marmurei este ideală pentru o varietate de utilizări, de la servirea meselor până la activități zilnice. În plus, întreținerea este simplă și eficientă, necesitând doar curățare regulată cu produse blânde pentru a menține strălucirea și aspectul impecabil al marmurei.

 

Designul fiecărei mese este personalizat pentru a se potrivi nevoilor și gusturilor individuale ale clienților noștri. Oferim o gamă largă de dimensiuni, forme și finisaje, permițând clienților să aleagă exact masa care se potrivește cel mai bine spațiului și stilului lor. De la mese din marmură mari de sufragerie, ideale pentru întâlniri de familie sau dineuri, până la măsuțe din marmură mai mici și elegante, perfecte pentru spații intime sau cafenele, avem capacitatea de a satisface o varietate de cerințe.

 

La compania noastră, ne angajăm să oferim clienților noștri nu doar produse de calitate superioară, dar și un serviciu client excepțional. De la prima consultație până la livrarea și instalarea finală, echipa noastră de experți este dedicată să asigure că fiecare client este complet mulțumit de achiziția sa. Fiecare masă este o dovadă a angajamentului nostru pentru excelență în design și calitate.

 

În concluzie, alegând o masă din marmură de la compania noastră, investiți într-o piesă de mobilier care nu doar va îmbogăți esteticul spațiului dumneavoastră, dar va aduce și un nivel de funcționalitate și durabilitate care va rezista testului timpului. Aceste mese din marmură sunt mai mult decât simple piese de mobilier; ele sunt declarații de design care vor fi apreciate și valorizate pentru multe generații.