Mese granit

Masivestone execută mese din marmură și mese din granit, oferind transport, montaj și garanție 5 ani.
Toate produsele noastre au o calitate superioară deoarece sunt executate pe CNC.

Mese Granit

Black Galaxy

Granitul Black Galaxy, originar din India, este o piatră naturală dură, care atrage atenția. Fundalul său negru profund este împodobit cu cristale aurii strălucitoare, creând un efect înstelat fascinant. Eleganța și durabilitatea granitului Black Galaxy îl fac o alegere populară pentru blaturi de bucătărie, blaturi de baie și piese de accent.

Detalii material

Mese Granit

Tan Brown

Granitul Tan Brown, originar din India, este o piatră naturală captivantă, renumită pentru nuanțele sale calde și pământești. Cu un amestec bogat de maro, negru și gri, granitul Tan Brown adaugă o notă de eleganță și profunzime oricărui spațiu, făcându-l o alegere populară pentru blaturi și scări.

Detalii material

Mese Granit

Padang Brown

Granitul Padang Brown, provenit din Indonezia, este o piatră naturală versatilă, cu un amestec unic de tonuri maro. Paleta sa bogată de culori, împreună cu durabilitatea, face din granitul Padang Brown o alegere ideală pentru blaturi de bucătărie, glafuri și alte aplicații interioare și exterioare.

Detalii material

Mese Granit

Colonial

Granitul Colonial, cunoscut pentru aspectul său uimitor, provine din diferite regiuni din întreaga lume. Cu amestecul său de tonuri calde și modele complicate, granitul Colonial oferă o notă clasică și elegantă, făcându-l o alegere populară pentru blaturi, podele și caracteristici arhitecturale.

Detalii material

Mese Granit

Baltic Brown

Granitul Baltic Brown, originar din Finlanda, este o piatră naturală captivantă, cu un amestec unic de maro bogat și subtonuri negre. Modelul său distinctiv și paleta de culori calde îl fac o alegere populară pentru blaturi de bucătărie și podele, adăugând o notă de rafinament oricărui spațiu.

Detalii material

Mese Granit

Leopard White

Granitul Leopard White, originar din Brazilia, este o piatră naturală captivantă vizual. Fundalul său alb este împodobit cu pete complicate negre și gri, care seamănă cu petele maiestuoase ale unui leopard. Acest granit adaugă o notă de simplitate și eleganță oricărui proiect de design interior sau exterior.

Detalii material

Mese Granit

Black Pepper

Granitul Black Pepper, provenit din India, este o piatră naturală uimitoare, cu un fundal negru închis, cu pete fine de gri și argintiu. Aspectul său dramatic și durabilitatea îl fac o alegere ideală pentru blaturi de bucătărie, scări și alte aplicații de design, adăugând o notă de rafinament oricărui spațiu.

Detalii material

Mese Granit

Dallas White Periat

Granitul Dallas White, originar din Brazilia, este o piatră naturală uimitoare, cunoscută pentru aspectul său luminos și elegant. Cu un fundal alb și cu nervuri gri, granitul Dallas White oferă o frumusețe atemporală care sporește rafinamentul oricărui spațiu, făcându-l o alegere populară pentru blaturi de baie, scări și placări.

Detalii material

Mese Granit

Giallo Fiorito

Granitul Giallo Fiorito, provenit din Brazilia, este o piatră naturală strălucitoare, cunoscută pentru tonurile sale calde și primitoare. Cu un amestec vibrant de auriu, galben și maro, granitul Giallo Fiorito adaugă o notă de luminozitate și eleganță oricărui spațiu, făcându-l o alegere populară pentru blaturi, mese și piese de accent.

Detalii material

Mese Granit

Imperial Red

Granitul Imperial Red, originar din India, este o piatră naturală captivantă, cunoscută pentru culoarea roșu intens și bogat. Cu un aspect strălucitor și modele complicate, granitul Imperial Red adaugă o notă unică oricărui design, făcându-l o alegere populară pentru decorațiuni și caracteristici arhitecturale.

Detalii material

Descriere Mese granit

La compania noastră, ne specializăm în crearea unor mese din granit de excepțională frumusețe și calitate, acum disponibile într-o varietate de locații, inclusiv București, Ilfov, Otopeni, Corbeanca, Prahova, Ploiești, Băicoi, Moreni, Târgoviște, Câmpina, Cornu, Breaza, Comarnic, Sinaia, Bușteni, Predeal și Brașov. Fiecare piesă reflectă măiestria noastră în lucrul cu granitul și fierul, combinând aceste materiale pentru a crea mese care nu sunt doar funcționale, dar și adevărate opere de artă. Mesele din granit, susținute de picioare elegante din fier, sunt perfecte pentru a aduce rafinament și stil în orice spațiu, transformându-l într-o zonă de un rafinament desăvârșit.

 

Granitul este unul dintre cele mai dure materiale naturale, fiind alegerea perfectă pentru mesele de sufragerie, mesele de birou sau măsuțele de cafea, datorită rezistenței și durabilității sale. Fiecare placă de granit este unică, cu modele și culori ce variază de la nuanțe subtile până la cele mai dramatice și intense. Acesta aduce un element de lux natural, fie că este utilizat în spații rezidențiale sau comerciale.

 

Picioarele de masă sunt realizate din fier forjat, un material apreciat pentru rezistența și versatilitatea sa. Picioarele pot fi personalizate pentru a se potrivi cu stilul fiecărei mese, de la designuri simple și moderne, la cele mai elaborate și decorative. Fierul adaugă o stabilitate excepțională meselor și măsuțelor din granit, oferind un echilibru perfect între frumusețea naturală a pietrei și forța metalului.

 

La crearea fiecărei mese din granit sau măsuțe din granit, acordăm o atenție deosebită detaliilor. Procesul începe cu selecția atentă a celei mai bune plăci de granit, care este apoi tăiată și lustruită cu precizie pentru a-i evidenția frumusețea naturală și pentru a asigura o suprafață netedă și rezistentă la pete și zgârieturi. Picioarele de fier sunt tratate pentru a rezista coroziunii și uzurii, asigurând că mesele noastre sunt nu doar estetic plăcute, dar și extrem de durabile.

 

Oferim o varietate de stiluri și dimensiuni, de la mese mari și impunătoare, perfecte pentru sufragerii sau săli de conferințe, la măsuțe de cafea elegante, ideale pentru livinguri sau lounge-uri. Fiecare masă din granit și măsuță din granit este creată pentru a se potrivi perfect cu nevoile și preferințele clienților noștri, permitând o personalizare completă în ceea ce privește dimensiunea, forma și finisajul.

 

Mesele din granit sunt nu doar frumoase, dar și extrem de funcționale. Suprafața lor rezistentă le face ideale pentru utilizare zilnică, fie că este vorba de servirea meselor, de lucrul pe laptop sau de a servi o cafea într-un cadru relaxant. De asemenea, întreținerea este simplă, granitul fiind ușor de curățat și întreținut, ceea ce îl face o alegere practică pentru orice spațiu.

 

La compania noastră, angajamentul nostru pentru calitate și serviciul excepțional pentru clienți sunt la fel de solide ca și produsele pe care le oferim. De la consultare și design până la fabricație și livrare, ne asigurăm că fiecare etapă a procesului este executată cu cea mai mare atenție și profesionalism. Alegând o masă din granit sau o măsuță din granit de la noi, clienții noștri investesc nu doar într-o piesă de mobilier, ci și într-o piesă de artă durabilă, care va aduce frumusețe și funcționalitate spațiului lor pentru mulți ani de acum înainte.