Termeni și condiții

Ne rezervăm dreptul să schimbam acest Site și acești Termeni și Condiții fără o notificare. Utilizarea acestui Site presupune implicit acceptul dumneavoastră asupra acestor Termeni și Condiții, așa că vă rugăm să citiți acest document cu atenție înainte de a continua.

1. Masivestone

1.1 Serviciile sunt oferite de Masivestone S.R.L. cu sediul în Bobolia, Prahova, având numarul de ordine in Registrul Comertului J29/409/2018.
Cod de Identificare fiscal (C.I.F) 38927331.
Tipul societății: Societate Comercială cu Răspundere Limitată.

1.2 Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

1.3 Serviciile noastre sunt variate şi prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice cerinţe suplimentare pentru produse. În cazul anumitor servicii, există termeni şi condiţii suplimentare, iar, dacă utilizaţi acele servicii, termenii şi condiţiile suplimentare respective fac parte din contractul dintre dumneavoastră şi Masivestone.

2. Definirea termenilor

Vânzător: Masivestone.

Utilizator: Reprezintă persoana fizică sau juridică care utilizează acest site.

Site: Reprezintă domeniul Masivestone.ro ce apartine Masivestone, prin intermediul căruia Utilizatorul are access la informații privind produsele și serviciile oferite de către Masivestone.

Client: Persoana fizică sau juridică, sau orice entitate juridică care efectuează o comandă.

Comanda: Reprezintă un document electronic prin care Clientul transmite către Vânzator intenția sa de a achiziționa Produse și Servicii de pe Site.
Rezervarea unui Produs accesând Site-ul nu reprezintă o Comandă și nici nu reprezintă vreo obligație din partea Vânzătorului.

Contract: Reprezintă convenția încheiată între Vânzător și Client privind achiziționarea de bunuri sau servicii ofertite de către Masivestone.

Utilizarea abuzivă: Reprezintă utilizarea Site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau orice alt mod care poate produce prejudicii societătii Masivestone.

3. Plasarea comenzii si documentele contractuale

3.1 Site-ul conține informații cu privire la produse și prețul acestora.

3.2 Utilizatorul / Clientul îsi alege produsul dorit și plasează comanda prin mail / telefon, urmând ca aceasta să fie procesată în cel mai scurt timp.

3.3 Masivestone va onora comenzile în ordinea în care sunt recepționate și în limita stocului disponibil.

3.4 Detaliile și eventualele modificari ale comenzii vor fi stabilite de către Vânzător și Client prin mail / telefon. Masivestone nu recepționează comenzi și nu primește contravaloarea produselor online.

3.5 Scopul site-ului este unul de prezentare și informare.

4. Aceptarea conditiilor

4.1 Prin accesarea acestui site sunteți de acord cu termenii și condițiile acestui site.

4.2 Masivestone își rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral site-ul, termenii și condițiile acestuia, fără a notifica în prealabil.

5. Descrierea serviciilor

5.1 Scopul site-ului Masivestone.ro este de informare asupra prețurilor și calității produselor noastre și nu garantează exactitatea lor, deși se va încerca ca la publicarea lor pe acest site, informațiile să fie cat mai exacte.

6. Limitări de ordin tehnic ale serviciilor

6.1 Masivestone nu își asumă responsabilitatea în cazul în care serviciile site-ului nu pot fii accesate de către Utilizatori pe o perioadă determinată sau nelimitată de timp din motive comerciale sau tehnice.

7. Transferul proprietății produselor

7.1 Proprietatea asupra produselor Masivestone va fi transferată odată cu primirea facturii fiscale catre Client, după ce acesta a achitat integral produsul.

7.2 Titlul legal de proprietate asupra produselor Masivestone nu va fi tranferat până în momentul în care Masivestone nu primește integral sumele datorate în baza facturilor fiscal emise către Client, direct sau prin mandatarii societății.

8. Prețul

8.1 Toate prețurile produselor și / sau serviciilor afișate în cadrul site-ului Masivestone sunt exprimate in lei (RON).

8.2 Prețul nu include cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică acest lucru pe site.

8.3 Prețurile pot fi modificate de către Masivestone, în orice moment, fară preaviz.

8.4 Masivestone atenționează asupra faptului că pot exista cazuri când, ca urmare a unor disfuncționalități ale Site-ului sau erori, prețul afișat pe Site poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, Masivestone va informa Clientul asupra prețului corect.

9. Plata

9.1 Se plătește 30% din valoarea totală a lucrării, iar la recepție, diferența de 70%.

10. Livrare

10.1 Prețul transportului este de 1 leu / km.

11. Jurisdicția

11.1 Contractul dintre Client și Masivestone va fi controlat de legislația aplicabilă din Romania. Eventualele litigii apărute se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate exclusiv de instanțele judecătorești române competente.