Glafuri

Masivestone execută glafuri din marmură și glafuri din granit, oferind transport, montaj și garanție 5 ani.
Toate produsele noastre au o calitate superioară deoarece sunt executate pe CNC.

Glafuri Marmură

Mula

Marmura Mula este o piatră naturală, renumită pentru frumusețea și eleganța ei. Obținută din munții Mula, Turcia, această marmură este formată din tonuri de alb și gri, cu nervuri delicate care adaugă profunzime și caracter. Marmura Mula este o alegere populară pentru placări, glafuri, blaturi de bucătărie sau blaturi de baie.

Detalii material

Glafuri Marmură

Marmara

Marmara Marmara, originară din regiunea Marmara din Turcia, este o piatră naturală uluitoare. Amestecul său distinctiv de venaturi albe și gri pe un fundal moale și cremos creează un atractiv vizual uimitor, făcându-l o alegere ideală pentru blaturi luxoase, podele și accente arhitecturale.

Detalii material

Glafuri Granit

Black Galaxy

Granitul Black Galaxy, originar din India, este o piatră naturală dură, care atrage atenția. Fundalul său negru profund este împodobit cu cristale aurii strălucitoare, creând un efect înstelat fascinant. Eleganța și durabilitatea granitului Black Galaxy îl fac o alegere populară pentru blaturi de bucătărie, blaturi de baie și piese de accent.

Detalii material

Glafuri Granit

Tan Brown

Granitul Tan Brown, originar din India, este o piatră naturală captivantă, renumită pentru nuanțele sale calde și pământești. Cu un amestec bogat de maro, negru și gri, granitul Tan Brown adaugă o notă de eleganță și profunzime oricărui spațiu, făcându-l o alegere populară pentru blaturi și scări.

Detalii material

Glafuri Granit

Padang Brown

Granitul Padang Brown, provenit din Indonezia, este o piatră naturală versatilă, cu un amestec unic de tonuri maro. Paleta sa bogată de culori, împreună cu durabilitatea, face din granitul Padang Brown o alegere ideală pentru blaturi de bucătărie, glafuri și alte aplicații interioare și exterioare.

Detalii material

Glafuri Granit

Colonial

Granitul Colonial, cunoscut pentru aspectul său uimitor, provine din diferite regiuni din întreaga lume. Cu amestecul său de tonuri calde și modele complicate, granitul Colonial oferă o notă clasică și elegantă, făcându-l o alegere populară pentru blaturi, podele și caracteristici arhitecturale.

Detalii material

Glafuri Marmură

Emperador Light

Marmura Emperador Light, originară din Spania, este o piatră naturală atemporală și elegantă. Cu baza sa caldă bej și cu nervuri delicate în nuanțe de maro, marmura Emperador Light adaugă o notă de rafinament și lux oricărui proiect de design interior, inclusiv blaturi, podele și placare a pereților.

Detalii material

Glafuri Granit

Baltic Brown

Granitul Baltic Brown, originar din Finlanda, este o piatră naturală captivantă, cu un amestec unic de maro bogat și subtonuri negre. Modelul său distinctiv și paleta de culori calde îl fac o alegere populară pentru blaturi de bucătărie și podele, adăugând o notă de rafinament oricărui spațiu.

Detalii material

Glafuri Granit

Leopard White

Granitul Leopard White, originar din Brazilia, este o piatră naturală captivantă vizual. Fundalul său alb este împodobit cu pete complicate negre și gri, care seamănă cu petele maiestuoase ale unui leopard. Acest granit adaugă o notă de simplitate și eleganță oricărui proiect de design interior sau exterior.

Detalii material

Glafuri Granit

Black Pepper

Granitul Black Pepper, provenit din India, este o piatră naturală uimitoare, cu un fundal negru închis, cu pete fine de gri și argintiu. Aspectul său dramatic și durabilitatea îl fac o alegere ideală pentru blaturi de bucătărie, scări și alte aplicații de design, adăugând o notă de rafinament oricărui spațiu.

Detalii material

Descriere Glafuri

La Masivestone, oferim glafuri din marmură și granit de înaltă calitate, concepute pentru a adăuga un strop de eleganță și rezistență oricărui spațiu. Acum, serviciile noastre sunt disponibile în mai multe locații, precum: București, Ilfov, Otopeni, Corbeanca, Prahova, Ploiești, Băicoi, Moreni, Târgoviște, Câmpina, Cornu, Breaza, Comarnic, Sinaia, Bușteni, Predeal și Brașov. Fie că vă reamenajați casa, biroul sau orice altă proprietate, glafurile noastre sunt alegerea perfectă pentru a asigura un aspect rafinat și o durabilitate pe termen lung.

 

Glafurile din marmură sunt sculptate din cele mai fine blocuri de piatră, fiecare fiind unic în ceea ce privește textura și modelul. Marmura, un simbol al rafinamentului și luxului, este cunoscută pentru frumusețea sa atemporală și pentru capacitatea de a rezista în timp. Cu o varietate de culori și modele, de la clasicul alb de Carrara până la exoticele nuanțe de verde sau negru, glafurile noastre se potrivesc oricărui stil arhitectural.

 

Utilizarea marmurei în glafuri nu este doar o alegere estetică, ci și una practică. Marmura menține o temperatură constantă și are o rezistență bună la căldură, făcând-o ideală pentru ferestrele expuse la soare. În plus, cu o întreținere adecvată, aceste glafuri își păstrează aspectul impecabil pentru ani de zile, fiind rezistente la zgârieturi și ușor de curățat.

 

Pe de altă parte, glafurile noastre din granit oferă un amestec perfect de durabilitate și stil. Granitul este una dintre cele mai dure pietre naturale disponibile, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în zone cu trafic intens sau condiții meteorologice dificile. Acest material rezistă excelent la zgârieturi, pete și variații de temperatură, asigurându-vă că glafurile vor arăta impecabil pentru mult timp.

 

Fiecare glaf de granit din oferta noastră este unic, cu modele și granulații care adaugă un caracter distinctiv oricărui spațiu. Varietatea de culori, de la griuri elegante și tonuri de pământ până la roșu aprins și albastru vibrant, permite o integrare armonioasă în orice design interior sau exterior. În plus, finisajul lucios sau mat al granitului poate fi personalizat pentru a se potrivi cu stilul dorit.

 

 

De ce să alegeți glafurile noastre?


  • Calitate Superioară: Selectăm cu atenție cele mai bune tipuri de marmură și granit, asigurându-ne că fiecare glaf este de cea mai înaltă calitate.

  • Design Personalizat: Vă oferim posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de finisaje și culori, pentru a se potrivi perfect cu designul dorit.

  • Durabilitate: Glafurile noastre sunt concepute pentru a rezista în timp, fiind o investiție inteligentă pe termen lung.

  • Estetică Impresionantă: Fiecare glaf adaugă un element de eleganță și stil, îmbunătățind aspectul general al spațiului dumneavoastră.

  • Funcționalitate: Pe lângă aspectul lor estetic, glafurile din marmură și granit sunt extrem de funcționale, oferind rezistență și ușurință în întreținere.