Blaturi de bucătărie

Masivestone execută blaturi de bucătărie din marmură și blaturi de bucătărie din granit, oferind transport, montaj și garanție 5 ani.
Toate produsele noastre au o calitate superioară deoarece sunt executate pe CNC.

Blaturi de bucătărie Marmură

Mula

Marmura Mula este o piatră naturală, renumită pentru frumusețea și eleganța ei. Obținută din munții Mula, Turcia, această marmură este formată din tonuri de alb și gri, cu nervuri delicate care adaugă profunzime și caracter. Marmura Mula este o alegere populară pentru placări, glafuri, blaturi de bucătărie sau blaturi de baie.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Marmură

Marmara

Marmara Marmara, originară din regiunea Marmara din Turcia, este o piatră naturală uluitoare. Amestecul său distinctiv de venaturi albe și gri pe un fundal moale și cremos creează un atractiv vizual uimitor, făcându-l o alegere ideală pentru blaturi luxoase, podele și accente arhitecturale.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Granit

Black Galaxy

Granitul Black Galaxy, originar din India, este o piatră naturală dură, care atrage atenția. Fundalul său negru profund este împodobit cu cristale aurii strălucitoare, creând un efect înstelat fascinant. Eleganța și durabilitatea granitului Black Galaxy îl fac o alegere populară pentru blaturi de bucătărie, blaturi de baie și piese de accent.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Granit

Tan Brown

Granitul Tan Brown, originar din India, este o piatră naturală captivantă, renumită pentru nuanțele sale calde și pământești. Cu un amestec bogat de maro, negru și gri, granitul Tan Brown adaugă o notă de eleganță și profunzime oricărui spațiu, făcându-l o alegere populară pentru blaturi și scări.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Granit

Padang Brown

Granitul Padang Brown, provenit din Indonezia, este o piatră naturală versatilă, cu un amestec unic de tonuri maro. Paleta sa bogată de culori, împreună cu durabilitatea, face din granitul Padang Brown o alegere ideală pentru blaturi de bucătărie, glafuri și alte aplicații interioare și exterioare.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Granit

Colonial

Granitul Colonial, cunoscut pentru aspectul său uimitor, provine din diferite regiuni din întreaga lume. Cu amestecul său de tonuri calde și modele complicate, granitul Colonial oferă o notă clasică și elegantă, făcându-l o alegere populară pentru blaturi, podele și caracteristici arhitecturale.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Marmură

Emperador Light

Marmura Emperador Light, originară din Spania, este o piatră naturală atemporală și elegantă. Cu baza sa caldă bej și cu nervuri delicate în nuanțe de maro, marmura Emperador Light adaugă o notă de rafinament și lux oricărui proiect de design interior, inclusiv blaturi, podele și placare a pereților.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Granit

Baltic Brown

Granitul Baltic Brown, originar din Finlanda, este o piatră naturală captivantă, cu un amestec unic de maro bogat și subtonuri negre. Modelul său distinctiv și paleta de culori calde îl fac o alegere populară pentru blaturi de bucătărie și podele, adăugând o notă de rafinament oricărui spațiu.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Granit

Leopard White

Granitul Leopard White, originar din Brazilia, este o piatră naturală captivantă vizual. Fundalul său alb este împodobit cu pete complicate negre și gri, care seamănă cu petele maiestuoase ale unui leopard. Acest granit adaugă o notă de simplitate și eleganță oricărui proiect de design interior sau exterior.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Granit

Black Pepper

Granitul Black Pepper, provenit din India, este o piatră naturală uimitoare, cu un fundal negru închis, cu pete fine de gri și argintiu. Aspectul său dramatic și durabilitatea îl fac o alegere ideală pentru blaturi de bucătărie, scări și alte aplicații de design, adăugând o notă de rafinament oricărui spațiu.

Detalii material

Descriere Blaturi de bucătărie

Blaturile de bucătărie din marmură și granit sunt două alegeri foarte bune atunci când vine vorba de crearea de spații culinare uimitoare și funcționale, acum disponibile în locații precum București, Ilfov, Otopeni, Corbeanca, Prahova, Ploiești, BăicoiMoreni, Târgoviște, Câmpina, Cornu, Breaza, Comarnic, Sinaia, Bușteni, Predeal și Brașov. Aceste pietre naturale aduc o notă de eleganță și durabilitate în inima casei, transformând bucătăriile în medii luxoase și primitoare.

 

Frumusețea clasică a marmurei, cu suprafața netedă și modelele distinctive de nervuri, adaugă un farmec atemporal oricărei bucătării. De la nuanțele de alb elegante ale marmurei de Carrara până la tonurile dramatice ale lui Nero Marquina, marmura oferă o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi diferitelor stiluri de design. Fiecare placă de marmură este unică, creând un punct focal unic în bucătărie.

 

Pe lângă atractivitatea sa estetică, marmura este și o alegere practică pentru blaturile de bucătărie. Este un material rezistent la căldură, făcându-l ideal pentru a pune oale și tigăi fierbinți direct pe suprafață, fără să vă faceți griji cu privire la deteriorare. Marmura rămâne, de asemenea, relativ rece, ceea ce este benefic pentru sarcini precum fabricarea de patiserie. Cu toate acestea, este important să rețineți că marmura este o piatră mai moale și poate fi mai susceptibilă la zgârieturi și pete. Sigilarea regulată și îngrijirea corespunzătoare sunt esențiale pentru a-și menține aspectul curat în timp.

 

Pe de altă parte, blaturile din granit oferă un amestec perfect de frumusețe și durabilitate. Granitul este o piatră naturală formată din magmă răcită, oferindu-i o rezistență incredibilă și rezistență la zgârieturi, căldură și pete. Cu modelele sale pete sau pete și o gamă largă de culori, granitul adaugă profunzime și caracter spațiului bucătăriei. Poate fi lustruit la un luciu ridicat sau șlefuit pentru un finisaj mat mai subtil, permițând personalizarea pentru a se potrivi cu diferite preferințe de design.

 

Blaturile din granit sunt foarte rezistente, capabile să reziste cu ușurință cerințelor unei bucătării aglomerate. Sunt mai puțin predispuse la zgârieturi și ciobiri în comparație cu marmura, ceea ce le face o alegere excelentă pentru cei care caută o suprafață cu întreținere redusă. Se recomandă etanșarea regulată pentru a spori și mai mult rezistența la pete și longevitatea granitului.

 

Atât marmura, cât și granitul oferă avantaje unice și pot îmbunătăți estetica generală a unei bucătării. Alegerea dintre cele două depinde în cele din urmă de preferințele personale, stilul de viață și aspectul și senzația dorită a spațiului. Fie că este vorba de eleganța atemporală a marmurei sau de durabilitatea și versatilitatea granitului, ambele materiale pot ridica blatul de bucătărie într-o piesă de excepție care combină frumusețea și funcționalitatea.

 

În concluzie, blaturile de bucătărie din marmură și granit sunt alegeri extrem de dorite care aduc frumusețe naturală și durabilitate spațiilor culinare. Marmura emană eleganță și oferă un aspect clasic și luxos, în timp ce granitul oferă o combinație de rezistență și modele unice. Selectând materialul potrivit și oferind îngrijire adecvată, proprietarii de case se pot bucura de alura atemporală și de caracterul practic al marmurei sau de rezistența și versatilitatea granitului în bucătăriile lor pentru anii următori.