Blaturi de bucătărie marmură

Masivestone execută blaturi de bucătărie din marmură și blaturi de bucătărie din granit, oferind transport, montaj și garanție 5 ani.
Toate produsele noastre au o calitate superioară deoarece sunt executate pe CNC.

Blaturi de bucătărie Marmură

Mula

Marmura Mula este o piatră naturală, renumită pentru frumusețea și eleganța ei. Obținută din munții Mula, Turcia, această marmură este formată din tonuri de alb și gri, cu nervuri delicate care adaugă profunzime și caracter. Marmura Mula este o alegere populară pentru placări, glafuri, blaturi de bucătărie sau blaturi de baie.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Marmură

Marmara

Marmara Marmara, originară din regiunea Marmara din Turcia, este o piatră naturală uluitoare. Amestecul său distinctiv de venaturi albe și gri pe un fundal moale și cremos creează un atractiv vizual uimitor, făcându-l o alegere ideală pentru blaturi luxoase, podele și accente arhitecturale.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Marmură

Emperador Light

Marmura Emperador Light, originară din Spania, este o piatră naturală atemporală și elegantă. Cu baza sa caldă bej și cu nervuri delicate în nuanțe de maro, marmura Emperador Light adaugă o notă de rafinament și lux oricărui proiect de design interior, inclusiv blaturi, podele și placare a pereților.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Marmură

Minia

Marmura Minia este un material natural deosebit, cu un fundal alb pur, traversat de linii fine și neregulate de culoare gri-argintiu. Această marmură are un aspect contemporan și minimalist, ideală pentru spații moderne. Este perfectă pentru blaturi de bucătărie, băi, și alte elemente de design interior.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Marmură

Silvia

Marmura Silvia, cu origini în carierele din Turcia, se distinge prin nuanțe armonioase de crem și bej cu venaturi fine de culoare maro deschis și accente de alb. Este apreciată pentru calitatea sa rezistentă și textura uniformă, fiind ideală pentru pardoseli, blaturi și lucrări decorative de interior.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Marmură

Rușchița Albă

Marmura Rușchița Albă, extrasă din carierele românești, prezintă un fundal alb pur, accentuat de vene subtile în nuanțe de gri și roz pal. Textura sa cristalină și finisajul lucios conferă o eleganță aparte, fiind perfectă pentru spații interioare, de la pardoseli la elemente decorative.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Marmură

Rușchița Roz

Marmura Rușchița Roz, extragerea din România, este o piatră naturală distinctivă, cu un fundal roz pal. Această marmură are o textură fină și un aspect delicat, ideală pentru spații interioare elegante, cum ar fi băi, bucătării sau pentru obiecte de artă.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Marmură

Nero Marquina

Marmura Nero Marquina, originară din Spania, este recunoscută pentru fundalul său negru intens, contrastat de venaturi albe distincte și elegante. Această marmură prezintă un aspect dramatic și sofisticat, fiind perfectă pentru elemente de design interior de impact, cum ar fi blaturi, pardoseli și pereți decorativi.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Marmură

Arabescato Beige

Marmura Arabescato Beige este o piatră naturală de lux, cu un fond crem pal și texturi distincte de culoare gri, ce creează un model arăbesc elegant. Este apreciată pentru aspectul său cald și luminos, fiind ideală pentru blaturi, pardoseli și alte finisaje interioare sofisticate.

Detalii material

Blaturi de bucătărie Marmură

Nero Levadia

Marmura Nero Levadia este o piatră naturală remarcabilă, cu un fond intens negru și striuri subtile albe sau gri, oferind un contrast puternic și un aspect sofisticat. Această marmură este perfectă pentru a crea accente dramatice în designul interior, fiind ideală pentru blaturi, pardoseli și elemente decorative.

Detalii material

Descriere Blaturi de bucătărie marmură

Blaturile de bucătărie din marmură sunt o alegere excelentă pentru a adăuga eleganță și rafinament oricărui spațiu culinar, acum disponibile în zone precum București, Ilfov, Otopeni, Corbeanca, Prahova, Ploiești, BăicoiMoreni, Târgoviște, Câmpina, Cornu, Breaza, Comarnic, Sinaia, Bușteni, Predeal și Brașov. Renumite pentru frumusețea lor atemporală și modelele unice de nervuri, blaturile din marmură au fost preferatele proprietarilor și designerilor deopotrivă de secole.

 

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale marmurei este variația sa naturală. Fiecare placă de marmură are un model și o paletă de culori distincte, ceea ce o face cu adevărat unică. Modelele de nervuri pot varia de la subtile și delicate la îndrăznețe și dramatice, oferind posibilități infinite de a crea o estetică personalizată în bucătăria dumneavoastră.

 

Suprafața netedă și rece a marmurei este ideală pentru diverse activități în bucătărie. Indiferent dacă întindeți aluatul, pregătiți ingrediente sau serviți o masa, suprafața elegantă a marmurei oferă un spațiu de lucru excelent. Oferă o notă îmbietoare care încurajează creativitatea și plăcerea culinară.

 

Un alt avantaj al marmurei este rezistența excepțională la căldură. Puteți așeza cu încredere oale și tigăi fierbinți direct pe suprafață, fără să vă faceți griji cu privire la deteriorare. Capacitatea marmurei de a rezista la temperaturi ridicate o face o alegere practica si durabila pentru bucatarie.

 

În timp ce marmura emană, fără îndoială, eleganță, necesită îngrijire adecvată pentru a-și menține aspectul curat. Ca piatră naturală, este poroasă și poate fi susceptibilă la pete și gravare dacă nu este etanșată și întreținută corespunzător. Curățarea regulată cu produse blânde, cu pH neutru și ștergerea imediată a scurgerilor pot ajuta la păstrarea frumuseții acesteia pentru anii următori.

 

Când vine vorba de opțiuni de culoare, marmura oferă o gamă largă din care să alegeți. De la alura atemporală a marmurei de Carrara cu tonurile sale moi de gri și alb până la venaturile dramatice ale marmurei Calacatta, există un tip de marmură care se potrivește fiecărei preferințe și viziuni de design. Alegerea marmurei poate defini atmosfera generală a bucătăriei dvs., indiferent dacă doriți un spațiu luminos și aerisit sau o declarație îndrăzneață și dramatică.

 

În timp ce blaturile de bucătărie din marmură au fost mult timp asociate cu grandoarea, ele pot fi, de asemenea, încorporate în bucătăriile mai mici pentru a crea o iluzie de spațiu și lumină. Calitățile reflectorizante ale marmurei pot face o bucătărie compactă să se simtă mai deschisă și mai primitoare, amplificând lumina naturală sau artificială pentru a îmbunătăți atmosfera generală.

 

Pe scurt, blaturile de bucătărie din marmură sunt un plus captivant pentru orice refugiu culinar. Cu frumusețea lor atemporală, variația naturală și durabilitatea excepțională, au rămas un simbol al eleganței și rafinamentului de-a lungul veacurilor. Alegând marmura, aduci o notă de lux bucătăriei tale, ridicând-o într-un spațiu care este atât funcțional, cât și uimitor vizual.