Scări

Masivestone execută scări din marmură și scări din granit, oferind transport, montaj și garanție 5 ani.
Toate produsele noastre au o calitate superioară deoarece sunt executate pe CNC.

Scări Marmură

Mula

Marmura Mula este o piatră naturală, renumită pentru frumusețea și eleganța ei. Obținută din munții Mula, Turcia, această marmură este formată din tonuri de alb și gri, cu nervuri delicate care adaugă profunzime și caracter. Marmura Mula este o alegere populară pentru placări, glafuri, blaturi de bucătărie sau blaturi de baie.

Detalii material

Scări Marmură

Marmara

Marmara Marmara, originară din regiunea Marmara din Turcia, este o piatră naturală uluitoare. Amestecul său distinctiv de venaturi albe și gri pe un fundal moale și cremos creează un atractiv vizual uimitor, făcându-l o alegere ideală pentru blaturi luxoase, podele și accente arhitecturale.

Detalii material

Scări Granit

Black Galaxy

Granitul Black Galaxy, originar din India, este o piatră naturală dură, care atrage atenția. Fundalul său negru profund este împodobit cu cristale aurii strălucitoare, creând un efect înstelat fascinant. Eleganța și durabilitatea granitului Black Galaxy îl fac o alegere populară pentru blaturi de bucătărie, blaturi de baie și piese de accent.

Detalii material

Scări Granit

Tan Brown

Granitul Tan Brown, originar din India, este o piatră naturală captivantă, renumită pentru nuanțele sale calde și pământești. Cu un amestec bogat de maro, negru și gri, granitul Tan Brown adaugă o notă de eleganță și profunzime oricărui spațiu, făcându-l o alegere populară pentru blaturi și scări.

Detalii material

Scări Granit

Padang Brown

Granitul Padang Brown, provenit din Indonezia, este o piatră naturală versatilă, cu un amestec unic de tonuri maro. Paleta sa bogată de culori, împreună cu durabilitatea, face din granitul Padang Brown o alegere ideală pentru blaturi de bucătărie, glafuri și alte aplicații interioare și exterioare.

Detalii material

Scări Granit

Colonial

Granitul Colonial, cunoscut pentru aspectul său uimitor, provine din diferite regiuni din întreaga lume. Cu amestecul său de tonuri calde și modele complicate, granitul Colonial oferă o notă clasică și elegantă, făcându-l o alegere populară pentru blaturi, podele și caracteristici arhitecturale.

Detalii material

Scări Marmură

Emperador Light

Marmura Emperador Light, originară din Spania, este o piatră naturală atemporală și elegantă. Cu baza sa caldă bej și cu nervuri delicate în nuanțe de maro, marmura Emperador Light adaugă o notă de rafinament și lux oricărui proiect de design interior, inclusiv blaturi, podele și placare a pereților.

Detalii material

Scări Granit

Baltic Brown

Granitul Baltic Brown, originar din Finlanda, este o piatră naturală captivantă, cu un amestec unic de maro bogat și subtonuri negre. Modelul său distinctiv și paleta de culori calde îl fac o alegere populară pentru blaturi de bucătărie și podele, adăugând o notă de rafinament oricărui spațiu.

Detalii material

Scări Granit

Leopard White

Granitul Leopard White, originar din Brazilia, este o piatră naturală captivantă vizual. Fundalul său alb este împodobit cu pete complicate negre și gri, care seamănă cu petele maiestuoase ale unui leopard. Acest granit adaugă o notă de simplitate și eleganță oricărui proiect de design interior sau exterior.

Detalii material

Scări Granit

Black Pepper

Granitul Black Pepper, provenit din India, este o piatră naturală uimitoare, cu un fundal negru închis, cu pete fine de gri și argintiu. Aspectul său dramatic și durabilitatea îl fac o alegere ideală pentru blaturi de bucătărie, scări și alte aplicații de design, adăugând o notă de rafinament oricărui spațiu.

Detalii material

Descriere Scări

Scările din marmură și granit, două dintre cele mai căutate alegeri pentru crearea unor scări elegante și luxoase, sunt acum disponibile în locații precum București, Ilfov, Otopeni, Corbeanca, Prahova, Ploiești, Băicoi, Moreni, Târgoviște, Câmpina, Cornu, Breaza, Comarnic, Sinaia, Bușteni, Predeal și Brașov, prin serviciile noastre. Aceste materiale sunt extrem de apreciate în designul arhitectural, fiecare având caracteristici distincte care contribuie la popularitatea lor.

 

Scările de marmură, cu frumusețea lor atemporală, adaugă o notă de rafinament oricărui spațiu. Marmura este renumită pentru modelele sale unice de nervuri și gama de culori, de la clasicul alb Carrara până la marcajul negru Marquina. Variațiile naturale ale marmurei creează un sentiment de profunzime și interes vizual, făcând din fiecare pas o operă de artă. Indiferent dacă sunt folosite în intrări grandioase sau în decoruri interioare, scările de marmură oferă un sentiment de rafinament.

 

Pe lângă atractivitatea lor estetică, scările de marmură sunt cunoscute pentru durabilitatea lor. Marmura este un material puternic și rezistent care poate rezista la traficul pietonal intens și poate dura generații. Întreținute corespunzător, scările de marmură își pot păstra strălucirea și frumusețea șlefuită ani de zile, făcându-le o investiție de lungă durată în designul arhitectural.

 

Scările de granit, pe de altă parte, oferă un echilibru perfect între rezistență și frumusețea naturală. Granitul este un material incredibil de dur și durabil, format din magmă răcită. Este foarte rezistent la zgârieturi, pete și condiții meteorologice extreme, ceea ce îl face o alegere excelentă atât pentru scările de interior, cât și pentru cele exterioare. Scările din granit pot rezista testului timpului, păstrând în același timp aspectul lor uimitor.

 

La fel ca marmura, granitul vine și într-o varietate de culori și modele, permițând posibilități versatile de design. De la tonuri subtile de bej la negru și gri îndrăzneț, scările din granit pot fi personalizate pentru a se potrivi diferitelor stiluri arhitecturale. Texturile naturale și nervurile găsite în granit adaugă un sentiment de caracter și unicitate fiecărei trepte, creând scări uimitoare vizual.

 

Când vine vorba de întreținere, atât scări din marmură, cât și cele din granit sunt relativ ușor de întreținut. Se recomandă curățarea regulată și etanșarea ocazională pentru a le păstra frumusețea și a le proteja de pete. Cu o întreținere adecvată, scările de marmură și granit pot continua să impresioneze prin eleganța și durabilitatea lor.

 

In concluzie, scările din marmura și granit sunt sinonime cu lux si design atemporal. Indiferent dacă alegeți frumusețea clasică a marmurei sau eleganța robustă a granitului, ambele materiale oferă caracteristici unice care ridică scările în capodopere arhitecturale. Durabilitatea, atractivitatea lor estetică și ușurința de întreținere fac din scările din marmură și granit o alegere excelentă pentru cei care caută o combinație de eleganță și practic în spațiile lor de locuit sau comerciale.