Mese

Masivestone execută mese din marmură și mese din granit, oferind transport, montaj și garanție 5 ani.
Toate produsele noastre au o calitate superioară deoarece sunt executate pe CNC.

Mese Marmură

Mula

Marmura Mula este o piatră naturală, renumită pentru frumusețea și eleganța ei. Obținută din munții Mula, Turcia, această marmură este formată din tonuri de alb și gri, cu nervuri delicate care adaugă profunzime și caracter. Marmura Mula este o alegere populară pentru placări, glafuri, blaturi de bucătărie sau blaturi de baie.

Detalii material

Mese Marmură

Marmara

Marmara Marmara, originară din regiunea Marmara din Turcia, este o piatră naturală uluitoare. Amestecul său distinctiv de venaturi albe și gri pe un fundal moale și cremos creează un atractiv vizual uimitor, făcându-l o alegere ideală pentru blaturi luxoase, podele și accente arhitecturale.

Detalii material

Mese Granit

Black Galaxy

Granitul Black Galaxy, originar din India, este o piatră naturală dură, care atrage atenția. Fundalul său negru profund este împodobit cu cristale aurii strălucitoare, creând un efect înstelat fascinant. Eleganța și durabilitatea granitului Black Galaxy îl fac o alegere populară pentru blaturi de bucătărie, blaturi de baie și piese de accent.

Detalii material

Mese Granit

Tan Brown

Granitul Tan Brown, originar din India, este o piatră naturală captivantă, renumită pentru nuanțele sale calde și pământești. Cu un amestec bogat de maro, negru și gri, granitul Tan Brown adaugă o notă de eleganță și profunzime oricărui spațiu, făcându-l o alegere populară pentru blaturi și scări.

Detalii material

Mese Granit

Padang Brown

Granitul Padang Brown, provenit din Indonezia, este o piatră naturală versatilă, cu un amestec unic de tonuri maro. Paleta sa bogată de culori, împreună cu durabilitatea, face din granitul Padang Brown o alegere ideală pentru blaturi de bucătărie, glafuri și alte aplicații interioare și exterioare.

Detalii material

Mese Granit

Colonial

Granitul Colonial, cunoscut pentru aspectul său uimitor, provine din diferite regiuni din întreaga lume. Cu amestecul său de tonuri calde și modele complicate, granitul Colonial oferă o notă clasică și elegantă, făcându-l o alegere populară pentru blaturi, podele și caracteristici arhitecturale.

Detalii material

Mese Marmură

Emperador Light

Marmura Emperador Light, originară din Spania, este o piatră naturală atemporală și elegantă. Cu baza sa caldă bej și cu nervuri delicate în nuanțe de maro, marmura Emperador Light adaugă o notă de rafinament și lux oricărui proiect de design interior, inclusiv blaturi, podele și placare a pereților.

Detalii material

Mese Granit

Baltic Brown

Granitul Baltic Brown, originar din Finlanda, este o piatră naturală captivantă, cu un amestec unic de maro bogat și subtonuri negre. Modelul său distinctiv și paleta de culori calde îl fac o alegere populară pentru blaturi de bucătărie și podele, adăugând o notă de rafinament oricărui spațiu.

Detalii material

Mese Granit

Leopard White

Granitul Leopard White, originar din Brazilia, este o piatră naturală captivantă vizual. Fundalul său alb este împodobit cu pete complicate negre și gri, care seamănă cu petele maiestuoase ale unui leopard. Acest granit adaugă o notă de simplitate și eleganță oricărui proiect de design interior sau exterior.

Detalii material

Mese Granit

Black Pepper

Granitul Black Pepper, provenit din India, este o piatră naturală uimitoare, cu un fundal negru închis, cu pete fine de gri și argintiu. Aspectul său dramatic și durabilitatea îl fac o alegere ideală pentru blaturi de bucătărie, scări și alte aplicații de design, adăugând o notă de rafinament oricărui spațiu.

Detalii material

Descriere Mese

Oferim o colecție exclusivistă de mese din marmură și granit, acum disponibilă într-o varietate de locații, inclusiv București, Ilfov, Otopeni, Corbeanca, Prahova, Ploiești, Băicoi, Moreni, Târgoviște, Câmpina, Cornu, Breaza, Comarnic, Sinaia, Bușteni, Predeal și Brașov. Fiecare masă este creată cu măiestrie și atenție la detalii, reflectând specializarea noastră în realizarea meselor făcute pe comandă din marmură și granit, cu picioare din fier. Această combinație ne permite să îmbinăm eleganța naturală a pietrei cu robustețea și stilul fierului forjat, creând astfel piese de mobilier unice și durabile, perfecte pentru orice mediu și stil.

 

Marmura și granitul sunt cunoscute pentru frumusețea și rezistența lor excepțională. Aceste materiale naturale adaugă un element de rafinament oricărui spațiu, fie că este vorba de o locuință, un birou sau un spațiu comercial. Fiecare masă pe care o producem este unică, având în vedere variațiile naturale de culoare și textură ale pietrei. Marmura, cu venaturile și nuanțele sale delicate, oferă un aspect sofisticat și clasic, în timp ce granitul, cunoscut pentru durabilitatea sa remarcabilă și pentru gama largă de modele, aduce un caracter mai modern și un plus de rezistență.

 

Pentru picioarele meselor, alegem fierul de cea mai bună calitate. Fierul forjat adaugă nu doar stabilitate și durabilitate, dar și un stil distinct, care poate varia de la linii simple și moderne, până la modele mai complexe și decorative. Fiecare set de picioare este tratat pentru a asigura rezistența la coroziune și uzură, garantând că mesele noastre vor rezista nu doar ani, ci decenii.

 

Procesul nostru de fabricație începe cu alegerea atentă a celor mai bune plăci de marmură și granit. Fiecare placă este apoi tăiată și finisată cu precizie, folosind tehnologie avansată pentru a asigura calitatea și exactitatea. Suprafața fiecărei mese este lustruită pentru a evidenția frumusețea naturală a pietrei și pentru a oferi o rezistență sporită la pete și zgârieturi.

 

Designul fiecărei mese din marmură sau mese din granit este personalizat pentru a se potrivi nevoilor și gusturilor individuale ale clienților noștri. Oferim o gamă largă de dimensiuni, forme și finisaje, permițând clienților să aleagă exact masa care se potrivește cel mai bine spațiului și stilului lor. De la mese mari de sufragerie, ideale pentru întâlniri de familie sau dineuri, până la mese mai mici și elegante, perfecte pentru spații intime sau cafenele, avem capacitatea de a satisface o varietate de cerințe.

 

Pe lângă aspectul estetic, mesele din marmură și granit sunt extrem de funcționale. Suprafețele din piatră sunt ușor de întreținut și curățat, fiind ideale pentru utilizarea zilnică. În plus, combinația de marmură sau granit cu fierul forjat asigură o stabilitate remarcabilă, făcând din aceste mese o alegere excelentă pentru orice mediu.

 

La compania noastră, ne angajăm să oferim nu doar produse de înaltă calitate, ci și un serviciu excepțional clienților. De la prima consultație până la livrarea și instalarea finală, echipa noastră de experți este dedicată să asigure că fiecare client este complet mulțumit de achiziția sa. Fiecare masă este o dovadă a angajamentului nostru pentru excelență și design de calitate, asigurând că fiecare piesă este nu doar mobilier, ci o operă de artă.