Blaturi de baie

Masivestone execută blaturi de baie din marmură și blaturi de baie din granit, oferind transport, montaj și garanție 5 ani.
Toate produsele noastre au o calitate superioară deoarece sunt executate pe CNC.

Blaturi de baie Marmură

Mula

Marmura Mula este o piatră naturală, renumită pentru frumusețea și eleganța ei. Obținută din munții Mula, Turcia, această marmură este formată din tonuri de alb și gri, cu nervuri delicate care adaugă profunzime și caracter. Marmura Mula este o alegere populară pentru placări, glafuri, blaturi de bucătărie sau blaturi de baie.

Detalii material

Blaturi de baie Marmură

Marmara

Marmara Marmara, originară din regiunea Marmara din Turcia, este o piatră naturală uluitoare. Amestecul său distinctiv de venaturi albe și gri pe un fundal moale și cremos creează un atractiv vizual uimitor, făcându-l o alegere ideală pentru blaturi luxoase, podele și accente arhitecturale.

Detalii material

Blaturi de baie Granit

Black Galaxy

Granitul Black Galaxy, originar din India, este o piatră naturală dură, care atrage atenția. Fundalul său negru profund este împodobit cu cristale aurii strălucitoare, creând un efect înstelat fascinant. Eleganța și durabilitatea granitului Black Galaxy îl fac o alegere populară pentru blaturi de bucătărie, blaturi de baie și piese de accent.

Detalii material

Blaturi de baie Granit

Tan Brown

Granitul Tan Brown, originar din India, este o piatră naturală captivantă, renumită pentru nuanțele sale calde și pământești. Cu un amestec bogat de maro, negru și gri, granitul Tan Brown adaugă o notă de eleganță și profunzime oricărui spațiu, făcându-l o alegere populară pentru blaturi și scări.

Detalii material

Blaturi de baie Granit

Padang Brown

Granitul Padang Brown, provenit din Indonezia, este o piatră naturală versatilă, cu un amestec unic de tonuri maro. Paleta sa bogată de culori, împreună cu durabilitatea, face din granitul Padang Brown o alegere ideală pentru blaturi de bucătărie, glafuri și alte aplicații interioare și exterioare.

Detalii material

Blaturi de baie Granit

Colonial

Granitul Colonial, cunoscut pentru aspectul său uimitor, provine din diferite regiuni din întreaga lume. Cu amestecul său de tonuri calde și modele complicate, granitul Colonial oferă o notă clasică și elegantă, făcându-l o alegere populară pentru blaturi, podele și caracteristici arhitecturale.

Detalii material

Blaturi de baie Marmură

Emperador Light

Marmura Emperador Light, originară din Spania, este o piatră naturală atemporală și elegantă. Cu baza sa caldă bej și cu nervuri delicate în nuanțe de maro, marmura Emperador Light adaugă o notă de rafinament și lux oricărui proiect de design interior, inclusiv blaturi, podele și placare a pereților.

Detalii material

Blaturi de baie Granit

Baltic Brown

Granitul Baltic Brown, originar din Finlanda, este o piatră naturală captivantă, cu un amestec unic de maro bogat și subtonuri negre. Modelul său distinctiv și paleta de culori calde îl fac o alegere populară pentru blaturi de bucătărie și podele, adăugând o notă de rafinament oricărui spațiu.

Detalii material

Blaturi de baie Granit

Leopard White

Granitul Leopard White, originar din Brazilia, este o piatră naturală captivantă vizual. Fundalul său alb este împodobit cu pete complicate negre și gri, care seamănă cu petele maiestuoase ale unui leopard. Acest granit adaugă o notă de simplitate și eleganță oricărui proiect de design interior sau exterior.

Detalii material

Blaturi de baie Granit

Black Pepper

Granitul Black Pepper, provenit din India, este o piatră naturală uimitoare, cu un fundal negru închis, cu pete fine de gri și argintiu. Aspectul său dramatic și durabilitatea îl fac o alegere ideală pentru blaturi de bucătărie, scări și alte aplicații de design, adăugând o notă de rafinament oricărui spațiu.

Detalii material

Descriere Blaturi de baie

Blaturi de baie din marmură și blaturi de baie din granit sunt alegeri rafinate care aduc o notă de lux oricărui spațiu de baie. Aceste pietre naturale nu numai că sporesc estetica băii, dar oferă și durabilitate și caracter practic, făcându-le materiale ideale pentru blaturi.

 

Blaturile de baie din marmură și granit, oferite de compania noastră și acum disponibile într-o varietate de locații precum București, Ilfov, Otopeni, Corbeanca, Prahova, Ploiești, Băicoi, Moreni, Târgoviște, Câmpina, Cornu, Breaza, Comarnic, Sinaia, Bușteni, Predeal și Brașov, sunt renumite pentru eleganța și frumusețea lor atemporală. Cu modelele lor de nervuri moi și gama variată de culori, incluzând nuanțe precum Carrara, Calacatta sau Emperador Light, aceste blaturi din marmură creează un sentiment de lux inconfundabil. Ele pot transforma întreaga baie, oferind un punct focal care emană rafinament și stil. Suprafața netedă și lustruită a marmurei nu doar că adaugă o notă de clasă, dar ridică și estetica generală a spațiului, făcând din fiecare baie un sanctuar de frumusețe și confort.

 

Dincolo de aspectul lor uimitor, blaturile din marmură oferă și durabilitate. Deși marmura este o piatră relativ moale, cu îngrijire și întreținere corespunzătoare, poate rezista cerințelor zilnice ale unei băi. Marmura este în mod natural rezistentă la căldură, făcând-o potrivită pentru plasarea instrumentelor sau accesoriilor fierbinți pentru coafarea părului direct pe suprafață, fără griji. Cu toate acestea, este important de reținut că marmura este susceptibilă la gravare și pete de substanțe acide, așa că se recomandă etanșarea regulată și utilizarea cu prudență.

 

Blaturile de baie din granit, pe de altă parte, combină rezistența și frumusețea naturală. Granitul este un material rezistent format din activitatea vulcanică, oferind o durabilitate excelentă și rezistență la zgârieturi, căldură și umiditate. Cu gama sa diversă de culori și modele distinctive cu pete, blaturile din granit pot completa diferite stiluri de baie, de la modern la tradițional. Granitul adaugă profunzime și caracter băii, creând un impact vizual captivant.

 

Blaturile din granit sunt foarte rezistente la uzura zilnică, ceea ce le face ideale pentru băile aglomerate. Sunt mai puțin probabil să se ciobiască sau să se zgârie în comparație cu marmura, asigurând longevitate și întreținere ușoară. La fel ca marmura, blaturile de granit necesită etanșare regulată pentru a le spori rezistența la pete și pentru a-și păstra aspectul strălucitor.

 

Indiferent dacă alegeți marmură sau granit pentru blaturile de baie, ambele materiale oferă o frumusețe și durabilitate excepționale. Decizia depinde în cele din urmă de preferințele personale, de estetica dorită și de nivelul de întreținere pe care cineva este dispus să îl întreprindă. Blaturile din marmură aduc un sentiment de eleganță și rafinament, în timp ce blaturile din granit oferă rezistență și modele naturale unice. Cu îngrijire și întreținere corespunzătoare, gama de blaturi de baie din marmură sau blaturi de baie din granit pot transforma spațiul într-un sanctuar de lux și funcționalitate care va rezista în anii următori.