Glafuri marmură

Masivestone execută glafuri din marmură și glafuri din granit, oferind transport, montaj și garanție 5 ani.
Toate produsele noastre au o calitate superioară deoarece sunt executate pe CNC.

Glafuri Marmură

Mula

Marmura Mula este o piatră naturală, renumită pentru frumusețea și eleganța ei. Obținută din munții Mula, Turcia, această marmură este formată din tonuri de alb și gri, cu nervuri delicate care adaugă profunzime și caracter. Marmura Mula este o alegere populară pentru placări, glafuri, blaturi de bucătărie sau blaturi de baie.

Detalii material

Glafuri Marmură

Marmara

Marmara Marmara, originară din regiunea Marmara din Turcia, este o piatră naturală uluitoare. Amestecul său distinctiv de venaturi albe și gri pe un fundal moale și cremos creează un atractiv vizual uimitor, făcându-l o alegere ideală pentru blaturi luxoase, podele și accente arhitecturale.

Detalii material

Glafuri Marmură

Emperador Light

Marmura Emperador Light, originară din Spania, este o piatră naturală atemporală și elegantă. Cu baza sa caldă bej și cu nervuri delicate în nuanțe de maro, marmura Emperador Light adaugă o notă de rafinament și lux oricărui proiect de design interior, inclusiv blaturi, podele și placare a pereților.

Detalii material

Glafuri Marmură

Minia

Marmura Minia este un material natural deosebit, cu un fundal alb pur, traversat de linii fine și neregulate de culoare gri-argintiu. Această marmură are un aspect contemporan și minimalist, ideală pentru spații moderne. Este perfectă pentru blaturi de bucătărie, băi, și alte elemente de design interior.

Detalii material

Glafuri Marmură

Silvia

Marmura Silvia, cu origini în carierele din Turcia, se distinge prin nuanțe armonioase de crem și bej cu venaturi fine de culoare maro deschis și accente de alb. Este apreciată pentru calitatea sa rezistentă și textura uniformă, fiind ideală pentru pardoseli, blaturi și lucrări decorative de interior.

Detalii material

Glafuri Marmură

Rușchița Albă

Marmura Rușchița Albă, extrasă din carierele românești, prezintă un fundal alb pur, accentuat de vene subtile în nuanțe de gri și roz pal. Textura sa cristalină și finisajul lucios conferă o eleganță aparte, fiind perfectă pentru spații interioare, de la pardoseli la elemente decorative.

Detalii material

Glafuri Marmură

Rușchița Roz

Marmura Rușchița Roz, extragerea din România, este o piatră naturală distinctivă, cu un fundal roz pal. Această marmură are o textură fină și un aspect delicat, ideală pentru spații interioare elegante, cum ar fi băi, bucătării sau pentru obiecte de artă.

Detalii material

Glafuri Marmură

Nero Marquina

Marmura Nero Marquina, originară din Spania, este recunoscută pentru fundalul său negru intens, contrastat de venaturi albe distincte și elegante. Această marmură prezintă un aspect dramatic și sofisticat, fiind perfectă pentru elemente de design interior de impact, cum ar fi blaturi, pardoseli și pereți decorativi.

Detalii material

Glafuri Marmură

Arabescato Beige

Marmura Arabescato Beige este o piatră naturală de lux, cu un fond crem pal și texturi distincte de culoare gri, ce creează un model arăbesc elegant. Este apreciată pentru aspectul său cald și luminos, fiind ideală pentru blaturi, pardoseli și alte finisaje interioare sofisticate.

Detalii material

Glafuri Marmură

Nero Levadia

Marmura Nero Levadia este o piatră naturală remarcabilă, cu un fond intens negru și striuri subtile albe sau gri, oferind un contrast puternic și un aspect sofisticat. Această marmură este perfectă pentru a crea accente dramatice în designul interior, fiind ideală pentru blaturi, pardoseli și elemente decorative.

Detalii material

Descriere Glafuri marmură

La Masivestone, suntem specializați în crearea și furnizarea de glafuri din marmură făcute pe comandă, acum disponibile într-o gamă largă de locații, inclusiv București, Ilfov, Otopeni, Corbeanca, Prahova, Ploiești, Băicoi, Moreni, Târgoviște, Câmpina, Cornu, Breaza, Comarnic, Sinaia, Bușteni, Predeal și Brașov. Oferim un nivel de rafinament și eleganță care este cu adevărat de neegalat. Marmura, recunoscută pentru frumusețea și durabilitatea sa, este materialul perfect pentru glafuri care nu doar îmbunătățesc aspectul unei clădiri, dar adaugă și valoare considerabilă proprietății.

 

Glafurile din marmură sunt concepute pentru a oferi o combinație perfectă de estetică și funcționalitate. Fiecare piesă este sculptată din cele mai bune blocuri de marmură, selectate cu grijă pentru a asigura calitatea și unicitatea fiecărui produs. Avem o gamă largă de opțiuni de marmură, de la clasicul alb de Carrara, cunoscut pentru puritatea sa strălucitoare, până la marmura Emperador cu nuanțele sale calde și venaturile expresive.

 

Procesul nostru de personalizare începe cu o consultare detaliată pentru a înțelege nevoile și preferințele fiecărui client. Aceasta ne permite să oferim soluții personalizate care se potrivesc perfect cu stilul și cerințele specifice ale fiecărei proprietăți. Fie că este vorba de un proiect de renovare sau de construcție nouă, ne asigurăm că fiecare glaf din marmură este creat pentru a se integra armonios cu designul general al spațiului.

 

În ceea ce privește fabricația, fiecare glaf este executat pe CNC profesional. Tehnicienii noștri experimentați folosesc cele mai moderne tehnologii și metode de prelucrare pentru a asigura finisaje de cea mai înaltă calitate. De la tăierea precisă la polizare și finisare, fiecare etapă este executată cu cea mai mare atenție la detalii, asigurându-se că fiecare glaf din marmură este atât estetic plăcut, cât și extrem de durabil.

 

Una dintre cele mai mari calități ale marmurei este durabilitatea sa. Glafurile din marmură sunt rezistente la condițiile meteorologice dificile, menținându-și frumusețea și integritatea de-a lungul anilor. De asemenea, marmura este un material natural care oferă izolare termică și acustică, îmbunătățind confortul din interiorul clădirilor.

 

Îngrijirea și întreținerea glafurilor din marmură sunt ușoare, necesitând doar curățare regulată cu produse blânde pentru a păstra strălucirea și frumusețea naturală a pietrei. Acest lucru face din glafurile noastre din marmură o alegere practică și elegantă pentru orice tip de proprietate.

 

La Masivestone, ne angajăm să oferim clienților noștri nu doar produse de calitate superioară, ci și un serviciu excepțional de la început până la sfârșit. Echipa noastră de experți este întotdeauna disponibilă pentru a oferi consiliere și asistență în toate etapele procesului de achiziție și instalare.

 

În concluzie, glafurile din marmură personalizate sunt alegerea ideală pentru cei care caută să adauge un element de lux proprietăților lor. Cu designuri frumoase, fabricație de înaltă calitate și un serviciu dedicat clienților, ne asigurăm că fiecare glaf din marmură pe care îl furnizăm este nu doar o componentă arhitecturală, ci o operă de artă în sine. Alegând Masivestone pentru glafurile dumneavoastră din marmură, investiți în calitate, stil și durabilitate.